сряда, 2 май 2018 г.

Молитва за семейството

249
http://ikona-i-molitva.info

Когато хората вземат решение да създадат семейство, те си обещават един на друг никога да не се разделятпри каквито и да е обстоятелства и винаги да разчитат един на друг. Но в съвременния свят често семействата се разделят. Помощ в тази ситуация за запазване на брака може да ни даде чудотворната молитва за семейство "Владичице Преблагословенна",

Молитвата може да се чете във всяко време на денонощието, когато душата ви има нужда от това. Молитвата се чете при следните проблеми:

  • помирение на съпрузи и разрешаване на конфликти
  • да се предотврати опасността от развод
  • да се изпълни семейния живот с любов и хармония
Молитва

«Владичице Преблагословенна, 
вземи под Своя покров моето семейство, всели в сърцето на моя съпруг (съпруга) и нашите деца мир, любов и отвори вратата към доброто, не допускай раздяла , неизлечими болести и преждевременна и внезапна смърт в моето семейство.
А нащия дом и всички живуши в него запази от огън, нападение и всякакви зли обстоятелства, страхове и дяволски нападки.
Да, и всички ние заедно и поотделно, яено и съкровенно ще прославяме Твовто Свято Име сега, и винаги и во веки веков. Амин.»
Чудотворната молитва за семейството се счита за особено силен текст за всички православни християни. Защото семейството е най-ценното и съкровенното, за което трябва да се грижим и пазим. А с Божията помощ всичко може да се предолее.


Няма коментари:

Публикуване на коментар